Monipuolinen kestävyyslaji

Triathlon on kestävyyslaji, joka koostuu uinnista, pyöräilystä ja juoksusta. Lajissa on kolme eri osa-aluetta, jotka suoritetaan peräkkäin.

Monella on mielikuvia triathlonista monien tuntien kestävyyden mittarina, josta selviävät vain rautaiset ammattilaiset. Kuitenkin tämä on vain yksi osa totuutta, sillä triathlon on paljon muutakin kuin täysmatkat! Lyhyet sprinttimatkojen kilpailut sopivat kenelle tahansa ja ovat varmasti mielenkiintoinen kokemus ja motivaattori pienelle lisäliikunnalle.

Koska triathlon koostuu suomalaisia eniten liikuttavista urheilulajeista, voidaan hyvällä syyllä sanoa että triathlon sopii kaikille omasta kunnostaan ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille.

Laji sopii mainiosti myös aloitteleville kuntoilijoille monipuolisuutensa vuoksi erittäin hyvin.Monipuolisuuden ansiosta triathlonin harjoittelu on virikkeellisempää henkisesti ja esimerkiksi rasitusvammojen riski on huomattavasti pienempi kuin monissa yksipuolisemmissa lajeissa rasituksen jakaantuessa koko kehon alueelle.

Triathlon on erittäin monipuolinen laji, joka tarjoaa haasteita niin huippu-urheilijalle kuin kuntoilijallekin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s