Uutta puhtia vuodelle 2021!

Vuotta 2020 voidaan pitää selvänä välivuotena triahtloninkin kannalta. Useimmat tapahtumat jäivät toteutumatta ja seuratoimintakin supistui minimiin.

Syyskuussa päästiin takaisin altaaseen ja aloiteltiin tavoitteellisempi harjoittelu kesän 2021 tapahtumiin. Iloisia ilmeitä oli paljon altaan reunalla ja tuttua porinaa tuli korviin, kaikki olivat innostuneet uuden harjoituskauden avautumisesta. Kauden ensimmäisen vapaauinnin treeniviikonloppu vietettiin marraskuussa Aki Hurulan ja Sebastian Dannbergin vetämänä.

Triahtlon ei ole ainoastaan IronMan-tapahtuma/kilpailu. Se on useimmille aquaterralaiselle mukava elämäntapa jonka puitteissa tapaat samanhenkisiä monipuolisesta liikunnasta innostuneita ihmisiä Kuopiossa ja samalla pidät kunnostasi sekä jaksamisestasi huolta.

Seuran sisällä vallitsee mukava tekemisen meininki ja yhteenkuulumisen henki. Tähän halutaan mukaan saada kaikki uudetkin jäsenet iästä ja kunnosta riippumatta. Seuralaiset haluavat toivottaa kaikki mukaan toimintaan rohkeasti.

Seuran hallitus on päättänyt tarjota uusille ja miksei nykyisillekin jäsenille nykyistä henkilökohtaisemmin tuettua sisääntuloa harrastuksen pariin. Me madallemme kynnystä tulla allastreeneihin ja muihin harjoituksiin kummiseuralaisen kautta. Vuoden ensimmäisinä kuukausina tarjotaan omia ratavuoroja ja tapahtumia aloitteleville triathlonisteille tai lajista kiinnostuneille. Tarkkaile ilmoittelua ja ota yhteyttä rohkeasti seuran sähköpostin kautta mikäli kiinnostuit seurasta ja lajista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s